Grīnfelds stāsta par moto triāla panākumiem Eiropā. ZeKurbulis

Saglabāt
Dalīties

Motoru sports

14. decembris, 2017

Par raidījumu
Plastikas ķirurgs Jānis Zaržeckis uz ZeKurbulis studiju ieradies ar īpašu “elektromobili”, ko izmanto kā ikdienas pārvietošanās līdzekli. ZeKurbulis vadītāji Pauls Timrots un Ilmārs Līkums ar dr. Zaržecki pārrunās ķirurģijas, autobraukšanas un lidošanas saistību un labāko treniņu smadzenēm – klavierspēli. Jānis Zaržeckis pie pacientiem Londonā un Cīrihē ierodas ar savu lidmašīnu, jo piepildījis sapni kļūt par pilotu. Viņš nesen arī pieņēmis ZeKurbulis izaicinājumu izmēģināt jauno Nissan Navara modeli, kas, izrādās, ir patīkams pārsteigums gan uz ceļa, gan bezceļa apstākļos.

Otrs studijas viesis, pazīstamais moto triāla braucējs Andris Grīnfelds tikko atgriezies no Polijas, kur pirmo reizi startēja Eiropas kausa superenduro sacensībās. Andrim izdevies pārsteigt sevi un skatītājus, ieņemot otro vietu uz goda pjedestāla. ZeKurbulis komanda Andri izjautās par negantajiem ekstrēmā enduro šķēršļiem un sportista nākotnes plāniem šajā un citās disciplīnās.

Lai arī šī sezona trasēs ir klusa, autosporta aizkulisēs notikumu netrūkst. Artūrs Virbulis šoreiz ir sagatavojis stāstu par leģendārā Alfa Romeo atgriešanos F1 rindās. Vai Alfa Romeo atkal startēs autosportā un vai tā ir pozitīva zīme – to uzzināsim raidījumā. Tikmēr Aston Martin boss Palmers kaļ ar Lemānas sacīkstēm saistītus plānus. ZeKurbulis komanda pārrunās, vai tur gaidāma jauna superauto klase.

Tev varētu patikt