Motosports pagātnē un nākotnē. ZeKurbulis

Saglabāt
Dalīties

Motoru sports

30. novembris, 2017

Par raidījumu

ZeKurbulis vadītāji Pauls Timrots un Ilmārs Līkums uz sarunu aicinājuši Ivaru Blūmfeldu, lai izjautātu vecmeistaru par viņa leģendāro pieredzi teju visos motosporta veidos. Neskaitāmi čempiona tituli, filigrāna pāreja no vienas disciplīnas uz nākamo, trakas traumas un radoša pieeja jaunās sportistu paaudzes audzināšanā ir tikai daļa no leģendas stāsta. Vecmeistara ieguldījums novērtēts arī valsts līmenī – Ivars Blūmfelds šogad, 18. novembrī saņēmis Atzinības krusta IV šķiru un iecelts par ordeņa virsnieku. Blūmfelds skatītājiem pastāstīs, kādas ir sajūtas, kad ordeni pasniedz Valsts prezidents.

Artūrs Virbulis un Ilmārs Līkums pārrunās savus iespaidus pēc krāšņās Latvijas Automobiļu federācijas (LAF) autosporta čempionātu apbalvošanas ceremonijas. Ilmāram tā bija pirmā pieredze, piedaloties dažādu disciplīnu autosportistu sanākšanā.

Tāpat arī Ilmārs ir sagatavojis stāstu par MotoGP un superbaiku komandu motociklu testiem. Kādēļ superbaiki apsteidza MotoGP un kurš no slavenajiem sportistiem testos bija ātrākais, noskaidrosim raidījumā.

Tev varētu patikt