Doveika stāsta par saviem auto paradumiem. ZeKurbulis

Saglabāt
Dalīties

Motoru sports

23. novembris, 2017

Par raidījumu

ZeKurbulis vadītāji Pauls Timrots un Ilmārs Līkums uz sarunu ir aicinājuši aktrisi Maiju Doveiku, kura nesen devusies brīvdienu testa braucienā ar Nissan Qashqai modeļa auto. Maija kopā ar Paulu un Ilmāru izvērtēs tā dizainu un komplektāciju, kā arī, vai šis Latvijā  tik iecienītais Nissan modelis uz ceļa attaisno savu popularitāti. ZeKurbulis vadītāji izjautās Maiju arī par auto vadīšanu filmās, soda kvītīm un viņas sapņu auto.

Tā kā novembris motociklu pasaulē ir svēts mēnesis, ZeKurbulis studijā tiks pārrunāti starptautiskajā moto izstādē EICMA 2018 redzētie interesantākie modeļi. Ilmārs un Pauls apspriedīs gan nākamā gada gaidītākos jaunumus, gan vienradžus un džokerus starp ražotāju piedāvātajiem spēkratiem.

Artūrs Virbulis šoreiz skatītājiem pastāstīs, kura ir Airtona Sennas mīļākā trase, kur pavisam nesen norisinājušies dramatiski autosporta notikumi. Tāpat arī ZeKurbulis komanda pārspriedīs, cik izmaksāja, iespējams, dārgākā avārija autosporta vēsture un par cik iespējams iegādāties lietotu F1 čempiona formulu.

Tev varētu patikt