Haralds Šlegelmilhs beidzis autosportista karjeru. ZeKurbulis

Saglabāt
Dalīties

Motoru sports

12. oktobris, 2017

Par raidījumu

Autosportists Haralds Šlēgelmilhs pamatoti tiek dēvēts par ātrāko latvieti. Pērn Haralds izcīnīja otro vietu “Lamborghini Blancpain Super Trofeo” Eiropas čempionāta kopvērtējumā, bet pēdējā laikā autosporta rezultātos viņa vārds nav redzams. ZeKurbulis vadītāji Pauls Timrots un Ģirts Timrots sarunā ar Haraldu noskaidros, kā paiet viņa ikdiena kā trenerim un uzņēmējam, attīstot sporta kompleksu “333” un būvējot jaunas trases Gruzijā un Maskavā. Raidījuma gaitā arī noskaidrosim, vai Haralds Šlēgelmilhs mērķē uz LAF prezidenta amatu.

Par autosporta sacensību tēmu raidījumā runās arī LAF komisārs Reinis Pozņaks, kurš kopā ar Paulu un Ģirtu vērtēs aizvadītās rallija “Liepāja” un Eiropas rallija čempionāta posma sacensības. Reinis atklās rallija rīkošanas aizkulises un pastāstīs savu versiju par to, kas latviešus tā piesaista autosportam.

Ar autosporta aktualitātēm Latvijā un citviet pasaulē skatītājus kā ierasts iepazīstinās auto žurnālists Artūrs Virbulis. Artūrs atskatīsies uz rallija “Liepāja” rezultātiem un ar kolēģiem apspriedīs, cik augstu vērtējama Reiņa Nitiša uzvara un vai ir izaugusi jauna rallija zvaigzne – Mārtiņš Sesks. Tāpat arī aktuāla tēma ir F1 – vai pēdējos sezonas posmos būs revolūcija, vai tomēr intriga jau ir beigusies?

ZeKurbulis komanda apskatīs arī drifta aktualitātes – vai mūsu drifta zvaigzne Kristaps Blušs ieņems vietu uz pjedestāla ASV augstākajā līgā un vai driftā drīzumā ienāks rūpnīcu komandas.

Tev varētu patikt