Baumanis izvērtē PČ rallijkrosa sezonu. ZeKurbulis

Saglabāt
Dalīties

Motoru sports, Raidījums

5. oktobris, 2017

Par raidījumu

Artis Baumanis aizvadītajā nedēļas nogalē Vācijā izcīnīja sudrabu un Eiropas vicečempiona titulu “Super1600” klasē. Līdz ar to autosporta aprindās leģendārā Baumaņu ģimene kopīgiem spēkiem ir savākusi pilnu medaļu komplektu. Vai Artis nākamsezon tiks līdz zeltam ar “Audi” – to noskaidros raidījuma vadītājs Pauls Timrots.

Savukārt LMT prezidents Juris Binde uz ZeKurbulis studiju līdzi paņēmis īpašu, paša būvētu auto modeli – 1960. gadu ātruma sacensību auto ar 2.5 kubikcentimetru iekšdedzes dzinēju. ZeKurbulis komanda izjautās Juri Bindi par automodelisma tradīciju, konstruktora spējām un tehniskajām zināšanām, kas mūsdienās kļūst par retumu. Tāpat arī eksperti pārrunās, kurp mūs aizvedīs auto evolūcija, un vai pašbraucošās automašīnas pieliks punktu mūsdienu autosportam.

Runājot par autosporta aktualitātēm, Artūrs Virbulis pastāstīs par F1 notikumiem un lielākajiem zaudētājiem – “Ferrari” komandu un Sebastianu Fetelu. Priekšā gaidāma F1 milžu cīņa, kurā ZeKurbulis komandai ir savs favorīts. Savukārt Ilmārs Līkums dalīsies iespaidos pēc Pasaules čempionāta rallijkrosā apmeklējuma Vācijā.

Tev varētu patikt