PČ rallijkrosa koordinēšanas noslēpumi. ZeKurbulis

Saglabāt
Dalīties

Motoru sports

14. septembris, 2017

Par raidījumu

ZeKurbulis vadītājs Pauls Timrots uz raidījuma studiju aicinājis vienu no izturīgākajiem  latviešu velobraucējiem - Krišjāni Jansonu-Ratiniku. Krišjānis kopā ar velosportistiem Andi Āboltiņu un Jāni Viškeri šogad pirmo reizi pārstāvēja Latviju ultragarajās riteņbraukšanas sacensībās "Transcontinental Race". Latvieši mēroja ceļu no Beļģijas līdz Grieķijas svētnīcai Meteorā, kopsummā pieveicot ap 4000 kilometru. Sportists skatītājiem atklās, kā viņam izdevās pārvarēt neiedomājami garo un grūto ceļu, kura laikā bija jāiztiek bez savējo atbalsta.

Pauls tiksies arī ar Pasaules rallijkrosa čempionāta Latvijas posma koordinatoru Raivi Pelšu, kurš pastāstīs, kādas prasmes nepieciešamas, lai veiksmīgi organizētu šīs aizraujošās autosporta sacīkstes.

Par autosporta un auto ražošanas industrijas jaunumiem skatītājiem stāstīs Ilmārs Līkums un Artūrs Virbulis. Ilmārs iepazīstinās ar automobili īstiem vīriem - atjaunotās britu markas "TVR" pirmo modeli "Griffith", bet Artūrs skaidros, kādas ir latviešu autosportistu iespējas iekļūt pasaules rallijkrosa Latvijas posma finālos.

Tev varētu patikt