Izaicinājums ar ačgārnu žiguļa stūri. ZeKurbulis

Saglabāt
Dalīties

Motoru sports

31. augusts, 2017

Par raidījumu

Šoreiz raidījums notiek Biķernieku trasē un tajā ZeKurbulis izaicinājumu meistarības braucienam “Gāzi grīdā, stūri otrādi” pieņems Latvijas autosporta zvaigznes – rallija piloti Mārtiņš Sesks un Māris Neikšāns, drifteris Kristaps Blušs, autokrosa braucēja Beāte Klipa un motofrīstaila meistars Mārtiņš Aleksandrovičs.

Lai pārliecinātos par čempionu prasmēm un gatavību nedēļas nogalē gaidāmajam Zvaigžņu braucienam “Mūsa Raceland” trasē, ZeKurbulis sportistus izaicināja izbraukt ar savdabīgi ķīlētu žiguli, kam stūre griežas un vienu pusi, bet pats auto brauc uz otru pusi. Kuram no godalgotajiem braucējiem tas izdevās labāk – to uzzini šī vakara raidījumā ZeKurbulis.

Savukārt sacensību rīkotājs Jānis Bergs sarunā ar Paulu atklās, kā Bauskas trasē notiks Zvaigžņu brauciens un Latvijas rallijkrosa kausa izcīņas turpinājums. Šajā posmā sportisti sacentīsies spēkiem, startējot ar vienādiem “Volvo” markas auto. ZeKubulis komanda būs klāt arī šajās sacensībās, lai jau 7. septembrī piedāvātu pašus aizraujošākos sacīkšu un Zvaigžņu brauciena momentus.

Tev varētu patikt