No Liepājas līdz Vladivastokai. ZeKurbulis

Saglabāt
Dalīties

Motoru sports

24. augusts, 2017

Par raidījumu

Kopā ar Antīko automobiļu kluba biedriem Andris Daugaviņš Latvijas karoga krāsu retro RAF mikroautobusā devās leģendārajā ceļojumā no Liepājas un Vladivastoku Krievijā. Ekspedīcijas mērķis bija atkārtot 1977. gadā veikto izmēģinājuma braucienu “No okeāna līdz okeānam”, ko šajā pašā maršrutā mēroja trīs “RAF 2023" mikroautobusi. Kāds izvērtās entuziastu ceļojums kaimiņzemē un kā tur sagaidīja latviešus – par to plašāk šī vakara raidījumā.

Savukārt par ūdens motocikliem un adrenalīnu uz ūdens skatītājiem pastāstīs Krista Uzare. Viņa šogad saņēma sezonas starptautisko superlicenci, kas ļāva viņai piedalīties Pasaules čemionātā ūdens motocikliem “UIM-ABP Aquabike World Championship” kopā ar spēcīgākajiem un ātrākajiem braucējiem no visas pasaules.

Ilmārs Līkums skaidros, kādēļ auto koncerns “Fiat Chrysler” pārtrauc leģendārā  “Dodge Viper” ražošanu, kā arī pētīs atšķirības starp jauno “Toyota Supra” un tās dvīņubrāli “BMW Z4”. Vai ir radīts jauns auto – “BMW Supra”? Bet Artūrs Virbulis apskatīs divu rallija pilotu – Latvijas sportista Ralfa Sirmača un Igaunijas braucēja Ota Tanaka – savstarpējo cīņu par uzvaru. Tāpat Artūrs pievērsīsies leģendārajam F1 braucējam Fernando Alonso, kurš šobrīd ir nozīmīgas izvēles priekšā – palikt “McLaren” komandā vai aiziet no sporta pavisam.

Tev varētu patikt