Paula Jonasa skarbā pieredze MX2. ZeKurbulis

Saglabāt
Dalīties

Motoru sports

6. aprīlis, 2017

Par raidījumu

Rallijkrosa pilots Reinis Nitišs ZeKurbulis skatītājiem atklās, kas īsti notika pirmajā “World RX” posma pusfināla startā Spānijā, savukārt motokrosa sportists Pauls Jonss dalīsies pieredzē, kā noturēt labu rezultātu, neskatoties uz deviņām šuvēm. Par Latvijas raķeti dēvētais drifta braucējs Kristaps Blušs skatītājiem pastāstīs par trešo gadu Amerikas drifta pasaulē un ambīcijām iekļūt vadošo braucēju TOP3.

Tā kā strauji tuvojas MTB maratonu sezona, ZeKurbulis vadītājs Pauls Timrots un Mairis Levans, VIVUS.LV MTB maratona organizators apspriedīs MTB jaunumus, kā arī to, kā un kāpēc būtu jābrauc MTB maratonā.

Šonedēļ Latvijas autosporta nozarē aktuāla ziņa ir Kristīnes Pavlovskas apstiprināšana Latvijas Automobiļu federācijas (LAF) preses sekretāres amatā. Viņas mērķis ir padarīt organizācijas darbību caurskatāmu un saprotamu gan sportistiem, gan organizatoriem, gan arī autosporta līdzjutējiem. Kristīne un ZeKurbulis komanda pārrunās, kā jaunā preses sekretāre plāno šos mērķus sasniegt un vai LAF turpmāk nebūs komunikācijas problēmu

Tev varētu patikt