ZeKurbulis. Latvijas Antīko automobiļu klubam 45!

Saglabāt
Dalīties

Motoru sports

30. marts, 2017

Par raidījumu

Šī vakara raidījuma ZeKurbulsi viesis - Latvijas Antīko automobiļu kluba valdes priekšsēdētājs Agris Šmits - ar raidījuma vadītāju Paulu Timrotu apspriedīs antīko automobiļu kustību Latvijā un gaidāmos kluba 45 gadu jubilejai veltītos pasākumus. Agris Šmits pastāstīs par arī īpašo braucienu ar mikroautobusiem Latvija uz Vladovastoku, kas pēdējo reizi tika organizēts pirms 40 gadiem.

Savukārt par motociklu tēmu skatītājiem stāstīs Latvijas Motoklubu asociācijas valdes sekretārs Arnis Blodons. Viņš atklās, kādēļ motociklu vadītāji iestājas pret iebraukšanas maksu Jūrmalas pilsētā. Tāpat Arnis iepazīstinās ar gaidāmo konkursu Gada motocikls, sniegs savus ieteikumus drošai moto sezonas atklāšanai un ieteiks trīs aizraujošākos ceļa maršrutus braukšanai ar motociklu.

Auto žurnālists Ilmārs Līkums kopā ar Paulu vērtēs jauno rallija čempionāta RX komandu automašīnu dizainus un pievērsīsies ziņai, ka Itālijā policijai izdevās notvert noziedznieku grupu no Sardīnijas, kuri mēģināja izrakt un nozagt Ferrari dibinātāja Enco Ferrari pīšļus no atdusas vietas Modēnā.

Tev varētu patikt