Latvija un Nitišs gatavojas PČ rallijkrosam. Ātruma cilts

Saglabāt
Dalīties

Motoru sports

18. septembris, 2020

Par raidījumu

Šajā nedēļas nogalē Rīgā tiks aizvadīti divi FIA Pasaules čempionāta rallijkrosā posmi. Raimonds Strokšs "RA Events" direktors atzīst, ka šogad organizatoru darbs nav grūtāks, bet ir jauni izaicinājumi.  Ir jāuzbūvē divi burbuļi – ārzemniekiem un vietējiem braucējiem, turklāt tie nedrīkst krustoties, jo likmes ir augstas visiem čempionāta dalībniekiem.

ĀTRUMA CILTS komanda ņem talkā tehnoloģijas un no 20 metru augstuma ieskatās slēgtajā braucēju teritorijā, kādas izmaiņas un ierobežojumi to skāruši. Talkā nāk Viesturs Kundziņš, "GRX Taneco" komandas pārstāvis, kurš izvadās skatītājus cauri slēgtajai zonai un aprunāsies ar komandu pārstāvjiem, uz kādiem kompromisiem šogad iziets, lai varētu startēt ar minimālu tehnisko un atbalsta komandu, bet parādīt maksimālo rezultātu.

Lai noskaidrotu, kā tiek regulēts rallijkrosa superauto līdzsvaram startā un trases līkumos, Pauls Timrots ieskatīsies Reiņa Nitiša un "ESmotorsport" komandas testos. Ko rāda Nitiša starta braucienu testi un kas būs viņa veiksmes faktori trasē, noskaidrosim jaunajā raidījuma sērijā!

Tev varētu patikt