Cabaret PEERLE

Saglabāt
Dalīties

Koncerts

29. decembris, 2016

Par raidījumu
Projekta CABARET komandas veidotie koncertuzvedumi jau trīspadsmit gadus sajūsmina skatītājus ar īpašu muzikālo un vokālo sniegumu, gaisīgu un pat akrobātisku horeogrāfiju, krāšņiem tērpiem un jauniem tehniskiem risinājumiem. 

Šoreiz komanda aicina skatītājus pakavēties savās dzīlēs un sajust pērles meklēšanas prieku. Ikvienam uz mirkli būs iespēja kļūt par pērļu zvejnieku un padomāt par to, kas ir vērtīgāk – nodoties šo mazo dārgo bumbiņu kolekcionēšanai, vairojot savu mantu, vai arī atrast sevi, ceļu uz savu sirdi, kas paver skatu uz dziļāku un neizsmeļamu bagātību.

Uzveduma personāži savu stāstu izdzīvo kādā uzgaidāmajā zālē, kurā tie ir ieradušies un gaida.... Ir aizmirsies viss apkārtējais, jo notiek gaidīšana, kas paliek arvien nežēlīgāka un pārņem visu prātus. Kāpēc tas tiek pieļauts? Kāpēc notiek atlikšana un gaidīšana, laikā un vietā, kad var ļauties un radīt? Varbūt pietrūkst paļaušanās? Ja tās nav, tad varbūt tā ir jāiemācās, lai nojauktu visas aizdomu un nevarēšanas sienas un pavērtu ceļu uz īstenu brīvību?