Sāc ar svarīgāko

Saglabāt
Dalīties

Konferences

23. marts, 2018

Par raidījumu

Tradicionālā laika plānošana kārdina ar solījumu, ka tad, kad strādāsi smagāk, ātrāk un gudrāk jeb produktīvāk, iegūsi kontroli pār savu dzīvi, un tieši tas nesīs mieru un piepildījumu. Taču ikviens, kas tiecas pēc kontroles, saskaras arī ar nemitīgi pieaugošajām prasībām darba un privātajā dzīvē. Dzīve būtu gaužām vienkārša, ja steidzamās lietas būtu arī svarīgās, tāpēc ir svarīgi iemācīties tās atšķirt un teikt “nē” tām aktivitātēm, ka kavē došanos pretī mērķim.

FranklinCovey treneris Ilmārs Vamzis iepazīstina ar būtiskākajām atziņām no grāmatas SĀC AR SVARĪGĀKO, kas par laika plānošanu gāž pieņēmumu, ka produktīvāka strādāšana atnesīs lielāku laimi dzīvē un pretēji tradicionālajam uzskatam uzsver attiecību un rezultātu nozīmību, kā arī iedvesmo definēt, kas ir patiesi svarīgi, kā sasniegt mērķus, kas ir tā vērti un kā dzīvot bagātīgas, gandarījuma pilnas un līdzsvarotas dzīves.

Šajā Grāmatu kluba apskatā ir iespēja saņemt nevis aplikācijas, līmlapiņas un “to-do listes”, bet kompasu, jo virziens, kurā dodoties var sasniegt būtisko, ir svarīgāks par ātrumu, ar kādu ej. Lejupielādē praktisko uzdevumu ŠEIT un darbojies līdzi. 

Tev varētu patikt