Baltijas valstu biznesa stāsts | Diskusija

Saglabāt
Dalīties

Konferences

31. augusts, 2019

Par raidījumu

Skaties diskusiju "Baltijas valstu biznesa stāsts", kas norisinājās jaunrades un tehnoloģiju festivālā iNOVUSS. Baltijas valstis vienmēr ir bijušas ciešas sabiedrotās visdažādākajos jautājumos, bet tomēr tajā pašā laikā arī veselīgi konkurē savā starpā. Līdzīgā un pat kopīgā vēsture visas trīs valstis vienmēr ir vienojusi. Vai arī Baltijas valstu uzņēmēju pieredzes stāsti ir līdzīgi? Vai tie savā starpā sadarbojas vai koncentrējas uz pilnīgi citu virzību? Šajā diskusijā no veiksmīgiem uzņēmējiem mēs varam dzirdēt, kā viņiem izdevās nokļūt tur, kur viņi ir šobrīd, kā arī uzzināsim par Baltijas valstu tirgus situāciju, par aktualitātēm, nākotni, izaicinājumiem un piedzīvojumiem. Diskusija angļu valodā.

Piedalās:  Gintarė Narkevičiūtė, Starptautisko attiecību profesionāle, uzņēmēja; Helmuts Bēms Sonarworks dibinātājs un izpilddirektors; Johans Kanters, Yanu mārketinga nodaļas vadītājs; Lukas Īla, CityBee vadītājs

Festivālu iNOVUSS jau otro gadu rīko Latvijas Investīciju un Attīstības Aģentūra (LIAA) un tas pulcē tehnoloģiskās jaunrades un inovatīvas uzņēmējdarbības ekosistēmas dalībniekus un interesentus, piedāvājot aizraujošu programmu trīs dienu garumā.

Tev varētu patikt