Olimpiskais detektīvs #1 | SUP un Emīls Balceris no MUSIQQ

Saglabāt
Dalīties

Sports

9. septembris, 2020

Par raidījumu

Olimpiskais reportieris ar sabiedrībā pazīstamām personībām dodas izpētīt atraktīvus sporta veidus. Mēs – Latvijas Olimpiskā komiteja – jau esam #sportiņā … un Tu?

Seko Olimpiskā reportiera Edgara Buļa piedzīvojumiem “OlimpiadeLV” Youtube kanālā un LMT Straumē kopā ar kādu sabiedrībā pazīstamu personību, iepazīstoties ar četriem aizraujošiem sporta veidiem – skeitbordu, jāšanas sportu, golfu un SUP sērfošanu.

Pirmajā sērijā uz profesionāla SUP dēļa stāsies un Edgaru Buļu izaicinās Emīls Balceris no grupas “Musiqq”. Gaidāmi interesanti, aizraujoši un smieklīgi mirkļi, kuru laikā būs iespēja vairāk iepazīt minētos sporta veidus.

Latvijas Olimpiskā komiteja “Olimpisko dienu” ir pasludinājusi par “Olimpisko mēnesi”, kuru laikā sporta un veselību veicinošas aktivitātes ir izvērstas visa mēneša garumā. Atgādinām, ka “Olimpiskās dienas 2020” kulminācija notiks 18.septembrī plkst.10.00 visā Latvijā ar iecienīto un tradicionālo rīta vingrošanu. Piedalies arī TU! Olimpiskā mēneša sauklis un oficiālais tēmturis sociālajos tīklos ir “Mēs esam
#SPORTIŅĀ”. Seko Latvijas Olimpiskās komitejas oficiālajiem kontiem sociālajos tīklos “@OlimpiadeLV” un uzzini vairāk par aktivitātēm “Olimpiskajā mēnesī” un “Olimpisko dienu 2020”.

Tev varētu patikt