Latvijas biatlonisti Korejā dzīvo pēc Latvijas laika

Saglabāt
Dalīties

Sports

12. februāris, 2018

Par raidījumu

Dienvidkorejas laikapstākļi daudziem sportistiem lika pamatīgi iespringt. Vakardienas vēju un aukstumu izjuta arī Latvijas biatlonists Oskars Muižnieks, kuram šīs ir pirmās Olimpiskās spēles. Satraukums un stiprais vējš rezultējās pieļautās kļūdās, tādēļ šodien Oskars iedzīšanā nestartē, bet intervijā atklāj, ka Phjončhanas nepiekāpīgais klimats grūtības sagādāja ne tikai Muižniekam, bet pat zināmākajiem un pieredzes bagātākajiem biatlona grandiem.

Izcilu sniegumu ietekmē ne vien laikapstākļi, bet arī ļoti stinga dienas kārtība, tādēļ daudzi sportisti arī Dienvidkorejā turpina dzīvot pēc savas valsts laika. Izņēmums nav arī Latvijas izlase, un Oskars intervijā skaidro, kā tas ir – doties gulēt piecos no rīta, bet celties tikai pēcpusdienā.

Savukārt kamaniņu braucēja Elīza Cauce pirms sacensībām tikās ar Edgaru, lai analizētu trasi un atklātu, kuras virāžas ir viltīgākās un kādas ir būtiskākās Siguldas un Phjončhanas trases atšķirības.

Seko līdzi Latvijas sportistu gaidām un interesantākajiem notikumiem no Phjončhanas Ziemas Olimpiskajās spēlēm. Visas aktualitātes no Korejas katru dienu varēs vērot LMT Viedtelevīzijā un LMT Straumē.

Tev varētu patikt