Stupelis jau 17 gadus startē PČ elitē. ZeKurbulis

Saglabāt
Dalīties

Motoru sports

9. novembris, 2017

Par raidījumu

ZeKurbulis vadītāji Pauls Timrots un Ilmārs Līkums tiksies ar motosportistu Kasparu Stupeli, kura kontā ir 17 gadi Pasaules čempionātā motokrosā ar blakusvāģi kā kantētājam un trīs pasaules čempiona tituli. Stupelis ir vienīgais kantētājs, kurš zeltu izcīnījis kopā ar diviem dažādiem pilotiem. Kaspars ir apņēmības pilns iegūt arī ceturto čempiona titulu, jaunajā sezonā atkal apvienojot spēkus ar Etjēnu Baksu. Skatītājiem būs iespēja uzzināt, kā sportistam izdevies uzturēt formu un motivēt sevi uzvarām teju 20 gadu garumā.

Pie Paula un Ilmāra viesosies arī antīko automobiļu salidojuma “Youngtimer Rally” rīkotāji Valts Ceplēvičš un Agris Šmits, kuri ir atgriezušies no “Dix Mille Tours” noslēdzošā posma Francijā. Viņi stāstīs par piedzīvojumiem ceļā un iespaidiem, dzīvē redzot izcilos 20. gadsimta 60.-80. gadu autobūves ražojumus. Ļoti iespējams, ka daļu leģendāro Lemānas dalībnieku redzēsim Biķerniekos jau tuvāko gadu laikā.

Savukārt Artūrs Virbulis ir izpētījis, kāds ir rallija un rallijkrosa līmenis Dienvidāfrikā un ko Latvija no tā var mācīties. Bet Pauls dalīsies pieredzē – kādas ir sajūtas pirmo reizi pie drifta auto stūres. Skatītāji varēs redzēt, kā viņam veicās 450 zirgspēku jaudīga BMW savaldīšana.

Tev varētu patikt