Ikdienas darbs ar Peteru Solbergu. ZeKurbulis

Saglabāt
Dalīties

Motoru sports

27. jūlijs, 2017

Par raidījumu

ZeKurbulis vadītājs Pauls Timrots uz sarunu aicinājis Artūru Priednieku, Pasaules čempionu komandas PSRX Volkswagen World RX Team Sweden koordinatoru un vienu no tās vadītājiem. Skatītājiem būs iespēja uzzināt, kāds ir ikdienas darbs ar Peteru Solbergu, Johanu Kristofersonu un citiem pasaulē leģendāriem sportistiem un ieskatīties komandas darba organizācijā.

Savukārt Andris Bisnieks pastāstīs par Latvijā populārās airēšanas stāvus uz dēļa jeb SUP fenomenu. Andris ir trīskārtējs Igaunijas Vehandu 100 kilometru airēšanas maratona uzvarētājs un ir pieņēmis nākamo izaicinājumu – startēt SUP Pasaules čempionātā Nikaragvā.

Auto žurnālists Ilmārs Līkums ir apkopojis karstākās auto tirgus ziņas un šoreiz stāstīs par BMW 7 sērijas 40. jubileju, Mercedes Benz jaunāko pikapa modeli un par to, vai tiešām leģendārie itāļu motocikli Ducati turpmāk tiks ražoti Indijā.

Artūrs Virbulis ir sagatavojis materiālu par un ap rallija norisi Latvijā un izpētījis, kādi ir tā attīstības scenāriji. Skatītājiem būs arī iespēja uzzināt, vai tuvākajā nākotnē F1 formulas būs aprīkotas ar aizsargstikliem un logu slotiņām, kā arī par citiem tehnoloģiju un drošības jaunumiem.

Tev varētu patikt