Kasparam Breidakam trases rekords ar ačgārnu žiguli. Ātruma cilts

Saglabāt
Dalīties

Motoru sports

5. februāris, 2020

Par raidījumu

Šoreiz nodaļā "Lasi instrukciju" gaidāms trases rekords, ko ar ačgārno žiguli uzstādīs Radio SWH ētera personība Kaspars Breidaks. Savukārt par piedzīvojumiem Latvijas moto takās pastāstīs enduro braucēja Paula.

Pauls Timrots šoreiz metis izaicinājumu radio personībai un improvizatoram Kasparam Breidakam savaldīt ačgārno žiguli, kam darbības jāveic otrādi. Kaspars lasa instrukcijas, kad jāskrūvē mēbeles, bet mehānismu lietošanā neuzdodas par ekspertu. Tomēr pie ačgārnā žiguļa stūres viņš rādīs traku varonību jau pirmajos metros, pārsitot trases rekordu. Vai jancīgais žigulis tādu braukšanu spēj izturēt, noskaidrosim raidījuma gaitā.

Savukārt stāstā par moto hobijiem šoreiz iepazīsimies ar enduro braucēju Paulu. Viņa ar moci brauc jau divus gadus, vasarās arī uz darbu vai tālākus ceļa posmus pa Latvijas moto taku maršrutu TET kopā ar domubiedrēm. Citām braucējām Paula neiesaka TET takās doties vienatnē, kā arī fiziski sagatavoties, lai ir spēks gan moci noturēt, gan piecelt nepieciešamības gadījumā.

Tev varētu patikt