Šlēgelmilhs trenē Timrotu Ziemas kausa trasē. Ātruma cilts

Saglabāt
Dalīties

Motoru sports

11. decembris, 2019

Par raidījumu

Šoreiz raidījumā viesojas Mārtiņš Sils, Trans Euro Trail (TET) pārstāvis, lai pastāstītu par 900 kilometru moto taku maršrutu, ko izveidojis Latvijā. Un būs arī darbība 333 trasē, kur Pauls Timrots autosportista Haralda Šlēgelmilha vadībā trenēsies startam Ziemas kausā.

ĀTRUMA CILTS vadītājs Pauls Timrots šoreiz uz sarunu aicinājis Mārtiņu Silu, TET pārstāvi Latvijā, lai aprunātos par daļu starptautiskā moto taku maršruta, ko Mārtiņš ierīkojis Latvijā. TET ideja Eiropā aizgūta no ASV un Kandādas, un mūsu kontinentu šobrīd vieno 50 tūkstošu kilometru bezceļu un mazu ceļu taka, ko var izbraukt ar enduro moci, baudot katras valsts skaistākos un salīdzinoši nomaļākos skatus.

Domājot, ko gribētu parādīt moto entuziastiem no visas pasaules, Mārtiņš Sils Latvijā izveidojis 900 kilometru garu maršrutu. Kādi ir TET noteikumi, ko paredz kustības ētikas kodekss un kad Latvijā gaidāms TET salidojums, kur piedalīties aicināts ikviens motobraucējs, noskaidrosim jaunajā raidījuma sērijā.

Tāpat arī ĀTRUMA CILTĪ šoreiz stāsts par demokrātisko autosportu ziemā jeb Ziemas kausu. Pauls Timrots dosies uz sporta kompleksu 333, kur ar autosportista un 333 vadītāja Haralda Šlēgelmilha palīdzību apgūs trases izbraukšanas trikus un veiksmīgākās trajektorijas. Haralds ir pārliecināts, ka šīs sacensības ir piemērotas ikvienam un tā ir īstā vieta, kur gūt adrenalīnu drošos apstākļos. Pēc teorijas apgūšanas būs laiks arī treniņam trasē – Pauls sēdīsies pie jaudīga pilnpiedziņas auto stūres un mēģinās turēt līdzi Haralda norādēm, lai bez sānslīdēm uzrādītu autosportista cienīgu ātrumu.

Tev varētu patikt