E-autosporta čempioni Nitiša vadībā izmēģina rallijkrosa auto. Ātruma cilts

Saglabāt
Dalīties

Motoru sports

18. septembris, 2019

Par raidījumu

ĀTRUMA CILTS jaunākajā sērijā pie rallijkrosa auto stūres sēdīsies e-autosporta čempioni, kuri Biķernieku trasē  izvizinās Reinis Nitišu.

Šoreiz ĀTRUMA CILTS komanda ir sagatavojusi balvu e-autosporta simulatora čempioniem Krišam Jaunzemim un Ronaldam Lejam, kuriem ir iespēja pārbaudīt savus spēkus pie pilnpiedziņas, 300 zirgspēku Ford Fiesta S2000 stūres.

Lai palīdzētu sagatavoties braucienam ar rallijkrosa spēkratu, e-autosportisti Reiņa Nitiša vadībā apgūs sacīkšu auto vadīšanas tehniku un kopā ar Reini izstaigās Biķernieku trases līkumus tieši dienu pēc tam, kad tur spēkiem mērojušies Neste Pasaules čempionāta rallijkrosā braucēji. Lai gan Reiņa komanda izmanto datorus autosporta vajadzībām, pats sportists no tiem turas pa gabalu, tomēr piekrīt, ka tā ir autosporta nākotne un veids, kā var trenēties.

Kamēr braucēji gatavojas startam, raidījuma vadītājs Pauls Timrots ar SPT pārstāvi Mārci Ķenavu un E-Autosport Grand Prix Latvia organizatoru Raimondu Strokšu pārrunās rallija un virtuālās realitātes autosporta nianses. 

Vai virtuālās realitātes auto pavēlnieki spēs ar panākumiem savaldīt sacīkšu auto un kāda ir Reiņa Nitiša sajūta, sēžot blakus pirmajos braucienos, uzzināsim jaunajā ĀTRUMA CILTS sērijā.

Tev varētu patikt