TUR aktrise Ilva Centere ar pirmo reizi savalda moci. Ātruma cilts

Saglabāt
Dalīties

Motoru sports

4. septembris, 2019

Par raidījumu

Šoreiz raidījumā  nebijis eksperiments ­– jaunās latviešu filmas un seriāla TUR aktrise Ilva Centere pirmo reizi sēžas pie moča stūres.

Šovasar pirmizrādi kinoteātros piedzīvoja jaunā latviešu filma TUR, bet jau 17. septembrī LMT Viedtelevīzija sāks izrādīt tāda paša nosaukuma zinātniskās fantastikas oriģinālseriālu – attiecību drāmu par mīlestību līdz nāvei. Tas skatītāju desmit sērijās iepazīstinās ar stāstu par mākslīgo intelektu, kas atdzīvina zaudētu mīlestību.

Vienā no galvenajām lomām TUR redzama jaunā latviešu aktrise Ilva Centere. Filmā un seriālā Ilva spēlē sievieti, kura dzīvo pēc sajūtām un realitātes vietā izvēlas virtuālo pasauli, bet dzīvē jaunajai aktrisei patīk ātrums. Tā kā Ilvai vēl nav autovadītāja apliecības, viņa pārvietojas ar velosipēdu vai longbordu un sapņo par moča tiesībām.

ĀTRUMA CILTS vadītājs Pauls Timrots Ilvai ir sagatavojis izaicinājumu: pirmo motocikla braukšanas stundu pieredzes bagātā instruktora Goblina vadībā. Aktrise neslēpj satraukumu, bet apguvusi pamatlietas par mūsdienu motocikliem, drosmīgi sēžas uz moča un dodas trasē. Kā izrādās, aktieri patiešām ātri apgūst jaunas prasmes un arī kameras var palīdzēt mācību procesā. Vai Ilva Centere drīzumā pievienosies ātruma ciltij un benzīngalvām, noskaidrosim jaunajā raidījumā!

Tev varētu patikt