KEF aktieris pie stūres Baltijas ceļa busiņam LATVIJA. Ātruma cilts

Saglabāt
Dalīties

Motoru sports

21. augusts, 2019

Par raidījumu

Šoreiz raidījuma rubrika par unikāliem pagājušā gadsimta auto ražojumiem “Bez ABS” veltīta Baltijas ceļa 30. gadskārtai – tajā viesojas komēdijas "Kriminālās ekselences fonds" aktieris Andris Daugaviņš un viņa karoga krāsas "Latvija".

Andri Daugaviņu skatītāji pazīst kā "Kriminālā ekselences fonda" izteiksmīgo šoferi Hariju Kuharjonoku, kurš filmā bieži redzams pie unikālās "Mazdas" stūres. Andris ir mūsu valsts patriots, tāpēc kā vienu no saviem auto ir izvēlējies Latvijas autorūpniecības izstrādājumu, mikroautobusu "Latvija”. Tā kā pats Andris no tehnikas neko daudz nesaprot, "Latvijas" apkope un atjaunošana tiek uzticēta meistariem. Bet cites pie Latvijas karoga krāsas auto stūres gan viņš nelaiž un savu auto uzskata par vērtību.

Raidījuma vadītājs Pauls Timrots dosies izbraukumā kopā ar Andri un noskaidros, cik reizes gadā leģendārā "Latvija" izbrauc ielās, cik ērti tā ir vadāma, ko nozīmē "Lux" salons un kāda veida uzvedību šāda veida automašīna prasa no braucējiem. Tāpat arī ĀTRUMA CILTS skatītāji varēs noskaidrot, vai ar "Latviju" ir iespējams pārbraukt pāri Amerikai un tikt galā ar svelmi Baikāla kalnos.

Tev varētu patikt