Štrombergs ar džipu pārvar savas bailes bezceļos. Ātruma cilts

Saglabāt
Dalīties

Motoru sports

17. jūlijs, 2019

Par raidījumu
Šoreiz Pauls Timrots tiekas ar divkārtēju olimpisko čempionu BMX riteņbraukšanā Māri Štrombergu, kurš no Amerikas ieradies uz Latviju. Priecājoties par Māra viesošanos dzimtenē, ĀTRUMA CILTS sarūpējusi kārtīgu izvizināšanos BMX sacīkšu trasei līdzīgos apstākļos “333” trasē ar džipu. Redzēsim, vai Māris ar auto pa šādu trasi prot braukt tik pat labi kā ar BMX.


Kā skaidro Māris, aptuveni pirms 20 gadiem BMX treniņiem pieejamās trases izskatījās ļoti līdzīgas “333” trasei, un savos labākajos karjeras gados viņš šādu ceļu noteikti pievarētu. Taču šobrīd kā Māris smejas, viņam vairs neesot "tik spēcīga ciska". Vai slavenais riteņbraucējs pēc karjeras beigām pilnībā atmetis ar roku fiziskiem treniņiem un kādam negaidītam sporta veidam ir pievērsies tagad, noskaidrosim jaunākajā ĀTRUMA CILTS sērijā. 

Lai gan smiltis un kalnainie līkloči Mārim nav sveši, viņš atzīst – ar džipu šādos apstākļos viņš nekad nav braucis, tādēļ Paula braukšanas padomi ļoti noder. Taču ĀTRUMA CILTIJ patīk kārtīgi izaicināt, un pēc sīvas cīņas ar stāviem kalniem, Mārim ir jauns pārbaudījums – uzbraukšana uz milzu estakādes. Neapgāžoties! Satraukums mašīnas salonā valdīs ne pa jokam.

Tev varētu patikt