Tu nevari zināt visu

Saglabāt
Dalīties

Konferences

27. novembris, 2020

Par raidījumu

Pievienojies FranklinCovey grāmatu rītam, kas nāk ar jaunām un praktiskām zināšanām par komandas vadību. Šoreiz uzmanības centrā Vandas Valasas grāmata TU NEVARI ZINĀT VISU.

Mūsdienu organizācijas ir pilnas ekspertu. Daudzi no viņiem ir vadītāji, un viņiem uzticas, jo viņi ir zinoši eksperti. Grūtākās pārmaiņas biznesā ir tās, kurās šim vadītājiem - ekspertiem tiek lūgts kļūt par nehomogēnas grupas vadītājiem. Eksperti sastopas ar jaunām problēmām, jo nespēj būt kompetenti, neiedziļinoties visās jomās. Autores pieredzē šis izmaiņas no vadītāja eksperta par plašāka līmeņa vadītāju pieprasa jaunu domāšanas veidu.

Vanda Valasa skaidro, ka vien daži izprot, kā radīt vērtību vadītāja lomā, kad sastopies ar arvien augošu atbildību loku, par kurām ir maz detalizētu zināšanu. Mainās darba pienākumi un komunikācijas veids ar citiem. Grāmatā Vanda Valasa prezentē koučinga modeli, ko viņa ir izveidojusi, lai risinātu šo pārmaiņu izaicinājumus. Viņa piedāvā stratēģiju jaunās lomas īstenošanai un kā iemācīties apvienot savu ekspertīzi ar jaunās lomas prasībām. Padziļinātus un vērtīgus padomus, kā veikt nepieciešamo domāšanas maiņu, ko šīs izmaiņas pieprasa stāstīs Anita Kalniņa, FranklinCovey trenere un Hands-on HR

Tev varētu patikt