Mākslīgais intelekts un mēs: kurš kuru?

Saglabāt
Dalīties

Konferences

31. augusts, 2019

Par raidījumu

Skaties diskusiju "Mākslīgais intelekts un mēs: kurš kuru?", kas norisinājās jaunrades un tehnoloģiju festivālā iNOVUSS. Medicīna, tulkošana, satiksmes uzraudzība, patērētāju paradumu analīze – tās ir tikai dažas jomas, kurās mākslīgais intelekts kļūst neaizstājams. Sagaidāms, ka to izmantosim arvien plašāk. Vai tas mums atņems darbu? Nē, tieši otrādi – palīdzēs paveikt darāmo labāk. Taču no cilvēkiem mākslīgais intelekts prasīs jaunas zināšanas un spēju pielāgoties tehnoloģiskajai attīstībai, kļūt gudrākiem. Latvijā jau šobrīd ir uzņēmumi, kas zina, kā ar mākslīgā intelekta palīdzību ne vien radīt noderīgus risinājumus, bet arī gūt peļņu. 

Piedalās: 
Mārtiņš Ķibilds, žurnālists; Annija Spēka, Tilde Valodas tehnoloģiju mārketinga vadītāja; Agnis Jakubovičs, Apply dibinātājs un vadītājs; Aldis Ērglis, Emergn mašīnmācīšanās laboratorijas vadītājs; Jānis Vērzemnieks radošais direktors un audio zīmolvedības konsultants, LSDC dibinātājs

Festivālu iNOVUSS jau otro gadu rīko Latvijas Investīciju un Attīstības Aģentūra (LIAA) un tas pulcē tehnoloģiskās jaunrades un inovatīvas uzņēmējdarbības ekosistēmas dalībniekus un interesentus, piedāvājot aizraujošu programmu trīs dienu garumā.

Tev varētu patikt