Latvijas reģionu ekonomiskās attīstības indekss

Saglabāt
Dalīties

Konferences

15. marts, 2018

Par raidījumu

Noskaties Latvijā unikāla pētījuma "Latvijas reģionu ekonomiskās attīstības indekss" prezentāciju un ekspertu diskusiju Satiksmes ministrijā. 

Pētījumu prezentēs Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes dekāns asoc. prof. Gundars Bērziņš, fakultātes vadošie pētnieki prof. Irina Arhipova un Aldis Ērglis, un Latvijas Mobilais Telefons prezidents, prof. Juris Binde.

Pēc prezentācijas Satiksmes ministrijas parlamentārais sekretārs Edgars Tavars vadīs diskusiju, kurā piedalīsies pētījuma autori, valsts pārvaldes, pašvaldību un autoceļu jomas eksperti, kā arī Latvijas Pašvaldību savienības padomnieks tautsaimniecības jautājumos Aino Salmiņš.un Latvijas Darba devēju konfederācijas ģenerāldirektore Līga Meņģelsone.

"Latvijas reģionu ekonomiskās attīstības indekss" ir vērtīga pētījumu platforma ekonomisko datu analīzei reālā laika režīmā – pamats datos balstītai lēmumu pieņemšanai nacionālā un reģionālā līmenī. Pētījuma fundamentāls ieguldījums ir pastāvīgi atjaunināms Latvijas reģionu uzņēmējdarbības indekss, kas balstīts mobilo tālruņu zvanu un SMS datu ierakstos u.c. ekonomiski nozīmīgos datos.

Tev varētu patikt